ÇELËSI SUKSESIT

Celesi i Suksesit është një ndër platformat më inovative në Ballkan ku po realizon ndërlidhjen e tregut të punës ndërmjet shteteve të ndryshme brenda ballkanit por dhe me Europën. Platforma jonë, mbas studimit disa vjeçar të tregut, vjen me disa risi të cilat do bëjnë revolucion në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni por dhe në mbarë rajonin.

Për herë të parë ne kthejmë në vëmëndje të biznesit dhe institucioneve të ndryshme profesionalizmin, shkollimin dhe përgatitjen e individit. Si asnjë here tjetër “Celësi i Suksesit” në bashkëpunim me një sër institucionesh të tjera do kontribuoj në publikimin dhe reklamimin e kanididatëve potencial si ofertë kundrejt bizneseve, korporatave dhe institucioneve shqiptare dhe të huaja.

Një tjetër risi është dhe publikimi i individëve të cilët e kanë një punë dhe janë në pritje të ofertave të reja për një punësim më të mirë. Por çështë më e rëndësishme në bashkëpunim me biznese dhe institucione të ndryshme do realizohet dhe një ndërlidhje e punëkërkuesve të platformës tonë me punëdhënësit përvecse brënda shtetit por edhe në shtete të tjera në Ballkan dhe Europë.

Falë bashkëpunimeve me kompanitë më të mëdha ne do mundësojmë ndërlidhjen e kandidatëve të duhur me punën e duhur.

 • 1 Hidh një njoftim pune
 • 2 Krijo CV-në tënde
 • 3 Gjej punën apo kandidatin e duhur

PSE NE JEMI ÇELËSI JUAJ I SUKSESIT

Çdo herë mbani mend se vendimi juaj për të patur sukses është më i rëndësishëm se çdo gjë tjetër - (Abraham Lincoln (1809 – 1865)

 • 1

  Gjeni kandidatin e duhur

  Ne jemi mundësia juaj më e mirë për të gjetur kandidatin e duhur në pak minuta

 • 2

  Gjeni punën e dëshiruar

  E keni të thjeshtë të gjeni punën e dëshiruar me pak minuta kërkim

 • 3

  Tarifa tepër të ulta

  Ne jemi çelësi juaj i suksesit sepse ju gjejmë kandidatin apo punën tuaj me një tarifë shumë të lirë

 • 4

  Krijo CV profesionale

  Vetëm me disa hapa, ju mund të krijoni një CV të profesionale dhe mbi të gjitha falas dhe me të këtë CV mund të aplikoni kudo

 • 5

  Realizoni takimin e shumëpritur

  Ndërmjet sistemit tonë online, ju mund të caktoni dhe të realizoni intervitat e punës

 • 6

  Super panel pune

  Tek ne ju ofrohet mundësinë e një paneli modern, mund të kontrolloni çdo të dhënë dhe menaxhoni burimet njerëzore

ekipi ynë i suksesit

Vlera e një njeriu duhet parë në faktin se çfarë jep dhe jo në atë se çfarë është në gjëndje të marrë - Albert Anjshtajn

Dritan Broka Director
Arlind Kote Developer
Asjona Jaupaj Koordinator
Kostalda Visha Manager
Suela Kajo Marketing