Qindra mundësi punësimi

Është momenti juaj për një karrierë të suksesshme. Tashmë këtu gjendet çelësi juaj i suksesit, keni mundësi të aplikoni në qindra vende pune, vetëm me një buton.

Krijo CV-në dhe profilin tënd, regjistrohu

Çfarë mund të bësh tek ``Çelësi i Suksesit``

Një karrierë më e mirë është këtu. Ne do t'ju ndihmojmë ta gjeni. Ne jemi hapi juaj i parë për t'u bërë gjithçka që dëshironi të jeni.

 • Ndërto CV-në

  Me anë të një paneli të thjesht dhe të shpejt, ju hidhni të dhënat tuaja dhe më pas jeni i gatshëm të punësoheni apo të kërkoni për punë

 • Kompanitë mund tju rekrutojnë

  Kjo është një pikë shumë e rëndësishme tek platforma jonë, pasi të plotësosh sa më mirë CV-në tënde, kompanitë mund të të rekrutojnë shumë thjesht.

 • Apliko për një vend pune

  Tashmë ke mundësi të zgjedhësh midis qindra mundësive të punësimit. Ke mundësi punësimi në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni.

 • Apliko në një ofertë pune

  Mes qindra njoftimeve për vende të lira pune, tashmë është mundësia juaj të zgjidhni të duhurën. Mund të kërkoni me anë të një filtri shumë të përparuar dhe të shkoni tek njoftimi i punës që ju përshtatet dhe thjesht të aplikoni me një buton...

 • TI MUND TË REKRUTOHESH

  Ke mundësi rekrutimi nga kompanitë më të mëdha në vend, të cilat pasi shohin arsimin, eksperiencën dhe kërkesat e tua, shkarkojnë CV tënde dhe ju kontaktojnë

 • Llogaria juaj

  Pasi të abonoheni si kandidat, ju do t'ju paraqitet një pult kontrolli për profilin tuaj, i cili është nga më të mirët, ku keni mundësi të plotësoni profilin tuaj dhe qindra opsione të tjera nga njoftimet e fundit e deri tek live meetings...

Këto janë paketat e abonimit

Këtu gjeni paketat e abonimit për të gjithë kandidatët që kërkojnë të punësohen apo të gjejnë një punë tjetër shtesë.

Kandidat Basic

Free
 • 15 ditë- kohëzgjatja e paketës
 • Publikimi i CV dhe profilit tënd
 • 10 ditë-Koha e promovimit të profilit
 • 2- Mundësi aplikimi për punë
 • Lajmërim për pozicione të reja pune

Kandidat Silver

$4.99
 • 37 ditë -kohëzgjatja e paketës
 • Publikimi i CV dhe profilin tënd
 • 20 ditë-Koha e promovimit të profilit
 • 7-mundësi aplikimi për punë
 • Lajmërim për pozicione të reja pune

Kandidat Super

$9.99
 • 60 ditë -kohëzgjatja e paketës
 • Publikimi i CV dhe profilin tënd
 • 30 ditë-Koha e promovimit të profilit
 • 16-mundësi aplikimi për punë
 • Lajmërim për pozicione të reja pune

Kandidat Gold

$19.99
 • 140 ditë -kohëzgjatja e paketës
 • Publikimi i CV dhe profilin tënd
 • 60 ditë-Koha e promovimit të profilit
 • 40-mundësi aplikimi për punë
 • Lajmërim për pozicione të reja pune
 • 2235 Vende pune
 • 864 Kompani të regjistruara
 • 3589 Kandidatë
 • 4 Çmime të fituara
Krijoni CV-në Falas

Ne do t'ju ndihmojmë të arrini te punëdhënësit

Është mundësia juaj të gjeni punën e dëshiruar. Tek ne keni qindra mundësi punësimi në kompanitë më të mira në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni por dhe më gjerë.

Regjistrohu tani

Bashkëpunëtori ynë kryesor

3-copy-1200x100-1