blogs-jobsearch-05

Qindra kandidatë. Gjeni atë që është e përshtatshme për ju.

“ÇELËSI I SUKSESIT” është një platformë e cila ju lidh ju si punëdhënës me qindra kandidat të gatshëm për punësim. Me anë të kësaj platforme, në mënyrë më të thjeshtë, ju mund të kërkoni sipas kritereve tuaja dhe padyshim do gjeni kandidatin e duhur.

Regjistrohu si punëdhënës

Çfarë ju ofrojmë

Natyra i shet të mirat materiale vetëm me një çmim që e ka emrin punë. – Leonardo Da Vinci

 • Gjeni punonjësit tuaj ideal

  Kandidatët plotësojnë saktësisht CV-në e tyre dhe ju si punëdhënës, me anë të filtrit mund të gjeni pa vështirësi kandidatin ideal për vendin e punës të cilin ofroni.

 • Postoni njoftime për vende të lira pune

  Tashmë është shumë e thjeshtë të plotësoni disa detaje për vendin e punës të cilin ofroni e më pas të prisni aplikime nga kandidatë të ndryshëm.

 • Panel modern administrimi

  Tek ne keni një panel admintrimi të shkëlqyer nga i cili mund të postoni njoftime pune, të shënoni kandidatët e pëlqyer, të ndërtoni profilin e kompanisë, të shqyrtoni aplikimet, të keni virtual meeting, etj.

 • Tarifa të ulta për shërbimet

  Tarifat tona janë më të lirat në rajon për shërbimet që ofrojmë dhe për numrin e lartë të bashkëveprimit ndërmjet kandidatëve dhe punëdhënësve.

 • Numër i madh i CV-ve që keni në dispozicion

  Nuk keni nevojë të lodheni që të gjeni punonjësin tuaj ideal, tashmë tek Çelësi Suksesit keni me qindra CV nga të cilat sigurisht do të gjeni kandidatin ideal.

 • Suport i vazhdueshëm

  Për çdo pyetje apo paqartësi, ju mund të na kontaktoni shumë thjesht dhe ne do ju përgjigjemi në çdo kohë për t'ju aksesuar me çdo problem apo mendim.

Llojet e abonimit sipas kërkesave

Qetësia mbyt. I gjallë është vetëm ai që punon. – Kornero

Start-up

Free
 • 30 ditë- kohëzgjatja e paketës
 • Llogari e avancuar për kompaninë
 • 1-njoftim për vend të lirë pune
 • Mundësi për të kontaktuar kandidatë

Basic

$4.99 30 ditë
 • 30 ditë- kohëzgjatja e paketës
 • Llogari e avancuar për kompaninë
 • 2-njoftime për vende të lira pune
 • Mundësi për të kontaktuar kandidatë

Silver

$9.99 30 ditë
 • 30 ditë- kohëzgjatja e paketës
 • Llogari e avancuar për kompaninë
 • 3-njoftime për vende të lira pune
 • Mundësi për të kontaktuar 3 kandidatë

Gold

$19.99 30 ditë
 • 30 ditë- kohëzgjatja e paketës
 • Llogari e avancuar për kompaninë
 • 10-njoftime për vende të lira pune
 • Mundësi për të kontaktuar 7 kandidatë

Premium

$49.99 90 ditë
 • 90 ditë- kohëzgjatja e paketës
 • Llogari e avancuar për kompaninë
 • 30-njoftime për vende të lira pune
 • Mundësi për të kontaktuar 25 kandidatë

SUKSESIN E TREGOJNË SHIFRAT

``Dita pa punë të lodh më shumë se nata pa gjumë``

 • 2235 Vende pune
 • 864 Kompani të regjistruara
 • 3589 Kandidat
 • 4 Çmime të fituara
Abonohu tani

Ne do t'ju ndihmojmë të gjeni kandidatin e duhur

Midis qindra CV-ve, duke filtruar kandidatët sipas kërkesave që ju keni, ne ju mundësojmë kandidatin e duhur për vendin tuaj të lirë të punës

Regjistrohu tani