Junik Shpk

  • Lezhe, Lezhe, Albania

Overview

  • Data e themelimit 19/04/1995
  • Sectors Ndërtim/Inxhinieri/Arkitektura
  • Njoftime të publikuara 0
  • Shikime 206

Company Description

LLOJET E AKTIVITETIT

Kompania “Junik” sh.p.k ju ofron mundesine e ndertimit te godinave civile dhe banimi me parametra dhe kushte bashkehore.  Ne sigurojme kualitet, funksion, jetegjatesi si dhe komfort nga ana e izolimit termik dhe akustik. Junik shpk eshte lider ne fushen e ndertimit.

 

KUSH JEMI

Shoqeria e ndertimit “JUNIK”sh.p.k eshte kompania lider ne Shqiperi qe ushtron aktivitetin e saj prej me shume se 20 vitesh. Ne ju mundesojme ndertimin e godinave, punime ne fushen e duraluminit dhe plastikes, instalime elektrike etj.

 

SHERBIMET QE OFROJME

Junik shpk operon edhe ne fushen e punimeve te duraluminit, plastikes, punimeve me gips, lyerje dhe patinime duke treguar nje kujdes te vecante ndaj detajeve dhe cilesise se produkteve. Realizojme punime elektrike nga me te ndryshmet.

 

CILESI & FUNKSIONALITET

Te gjitha punimet tona jane te realizuara nga nje staf punetoresh te kualifikuar dhe me materiale te certifikuara CE. Ne ju pergjigjemi me se miri kerkesave te klienteles fale perdorimit te produkteve te markave me prestigjoze nderkombetare.

 

                                 PUNIMET TONA GJATE VITEVE TE FUNDIT

Kompania “Junik” sh.p.k ju ofron mundesine e ndertimit te godinave civile dhe banimi me parametra dhe kushte bashkehore.  Ne sigurojme kualitet, funksion, jetegjatesi si dhe komfort nga ana e izolimit termik dhe akustik. Junik shpk eshte lider ne fushen e ndertimit.Te gjitha punimet tona jane te realizuara nga nje staf punetoresh te kualifikuar dhe me materiale te certifikuara CE. Ne ju pergjigjemi me se miri kerkesave te klienteles fale perdorimit te produkteve te markave me prestigjoze nderkombetare.